Hírek

Játssz INGYEN a legjobb repülőgépes-tankos MMO játékkal!

A War Thunder egy free-to-play (ingyenesen játszható) MMO harci játék, amelyben közel 900 különféle járművel (kétfedeles repülőgépektől egészen a koreai háborús jetekig, I. világháború utáni harcjárművektől egészen a hidegháborús tankokig) harcolhatsz égen, földön és a közeljövőben a vízen is. A játék MMO (Massive Multiplayer Online), tehát az ellenfeleid hús-vér emberek akiket legyőzve érhetsz el sikereket és jobbnál jobb gépeket! A War Thunder csodás grafikával rendelkezik és a járművek is a lehető legélethűebben vannak szimulálva!

Kép3

Kép3

Ha a linken keresztül regisztrálsz 50 GE (játékbeli prémium fizető eszköz)ajándékban részesülsz!

JÁTSZ INGYEN és Csatlakozz hozzánk!

A War Thunder Info – a magyar War Thunder rajongói és hír oldal – mindig FRISS Hírekkel, Cikkekkel, Háttér információkkal, Bemutatókkal és Elemzésekkel várja kedves olvasóit! Az oldalon továbbá megtalálhatod a Háttér menü alatt a játékban található repülőgépek, harckocsik és harcjárművek történelmi cikkeit, hogy tudd valójában mivel is játszol. Valamint külön érdekességként különféle híreket is olvashatsz a modern haditechnikai eszközökről a Rövid hírek, érdekességek menüpont alatt!


Facebookon is megtalálhatsz minket:

War Thunder Info

Most induló Youtube csatornánk

Youtube csatorna

Most induló Twitch csatornánk

Twitch csatorna

A Discord szerverünk amely egyben a Fórum is

onlinedisc

discord1

WT WiKi

Megtalálható az oldalon a magyar közösség részére készült egyedülálló WT WiKi információ tár, amely saját cikkek és a hivatalos War Thunder Wiki oldal fordítása alapján készül! A WT WiKi folyamatos bővüléssel segít eligazodni a War Thunder útvesztőiben:

WT WiKi

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed, ötleted van írd ide kommentbe, küld el Üzenetben a Facebook oldalunkon illetve írhatsz a pgfritzhungary@gmail.com email címre is!

 

Jó játékot!

Üdvözlettel: PGFritz


A játékot a Gaijin Entertainment fejleszti és jelenteteti meg Microsoft Windows, Mac OS X és PlayStation 4  és a közeljövőben XBOX One platformokra.

Kép3

Kép3

Ha a linken keresztül regisztrálsz 50 GE (játékbeli prémium fizető eszköz)ajándékban részesülsz!

 

Hozzászólás